Doprava zdarma

LEGO Technic 42070 Terénní odtahový vůz 6x6

Využij sílu mocného Terénního odtahového vozu 6x6!


  • (1 ks) Skladem
    Můžeme doručit do: 2.5.2024
8 999 Kč
Kategorie: Technic
Hmotnost: 3.82 kg
Doporučený věk: od 11 let
Počet dílků: 1862
Rok vydání: 2017
 

Překonej těžký terén v super robustním, dálkově ovládaném Terénním odtahovém voze 6x6. Tento detailně vypracovaný model 2 v 1 od LEGO® Technic je vyroben v barevné kombinaci pulsující modré, červené, žluté a černé a obsahuje řadu autentických prvků, včetně obrovských robustních pneumatik, masivní ochranné čelní masky s řetězem a hákem, pohyblivých světel a kabiny řidiče s množstvím detailů a otevíracími dveřmi. Aktivuj motory Power Functions a pomocí dálkového ovládání vůz ovládej, vyraz vpřed nebo zařaď zpátečku, roztáhni vzpěry, otoč se, zvedej a spouštěj rameno jeřábu nebo zvedej a spouštěj naviják. Jestli máš chuť na změnu a další stavební výzvu, přestav model na Průzkumné vozidlo.

  • Součástí sady je motorová sada LEGO® Power Functions - velký motor, střední motor, box na baterie, přijímač a ovladač pro řadu dálkově ovládaných funkcí, včetně pohybu vpřed a vzad, předního řízení, vysunovatelných vzpěr a funkčního jeřábu s navijákem.
  • Dále obsahuje velké robustní pneumatiky, masivní ochrannou čelní masku s řetězem a hákem, pohyblivá světla a kabinu řidiče s množstvím detailů a otevíracími dveřmi.
  • Prohlédni si barevnou kombinaci pulzující modré, červené, žluté a černé.
  • Aktivuj motorovou sadu LEGO® Power Functions a pomocí dálkového ovladače manévruj s vozidlem, roztáhni vzpěry, otáčej se, zvedej a spouštěj jeřáb i naviják.
  • Součástí tohoto modelu je unikátně zdobená kostka LEGO® Technic ke 40. výročí.
  • Tento model LEGO® Technic je navržen tak, aby poskytl úžasné stavitelské zážitky.
  • Konstruováno pouze pro používání v interiéru.
  • Tento produkt vyžaduje baterie (nejsou součástí balení). 
  • Model 2 v 1 je možné přestavět na Průzkumné vozidlo.
  • Terénní odtahový vůz 6x6 se zvednutým ramenem a roztaženými opěrami měří přes 51 cm na výšku, 63 cm na délku a 37 cm na šířku a 26 cm na výšku a 20 cm na šířku se staženým ramenem a zataženými opěrami.
  • Průzkumné vozidlo měří přes 23 cm na výšku, 47 cm na délku a 23 cm na šířku.

 

Podobné produkty

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:

Lego je řada stavebnicových produktů, vyráběných rodinnou dánskou společností The LEGO Group sídlící v dánském Billundu. Vlajkovým produktem společnosti je původní série stavebnic obsahující tzv. Lego bricks, malé lego kostičky, které se dají libovolně skládat dohromady. Ty jsou ještě doplněny velkým množstvím dalších různobarevných dílů, minifigurkami (také nazývané minifigures) a spoustami dalšího, vzájemně kompatibilního materiálu. Z Lega lze postavit prakticky cokoliv - automobil, letoun, vlak, dům, hrad nebo zámek, sochu, vesmírné plavidlo a dokonce i funkčního robota. 

Program Lego byl mimořádně úspěšný, za půl století se vyrobilo kolem 600 miliard kostiček a vyrábí se kolem 36 miliard ročně, to jest v průměru asi 1140 kostiček každou sekundu. Je tak rozšířený, že název Lego se stal pojmem, kolem stavebnic vzniklo množství filmů a různých soutěží. Velké stavby z Lega se vystavují ve veřejných budovách.

Úspěch značky Lego je založen na velmi pečlivé výrobě s nepatrnými tolerancemi a vyleštěnými povrchy, na vhodně zvoleném plastu, který vydrží tisíce spojení a rozpojení, a ovšem i na důmyslné geometrii. Základní modul tvoří kostka o rozměrech 15 x 8 x 3,2 mm, na níž je v pravidelném rozestupu 8 mm rozloženo 8 spínacích výstupků o průměru 4,8 mm a výšce 1,7 mm. Pravidelná síť výstupků s roztečí přesně 8 mm je základem systému, kdežto délky a šířky kostiček jsou vždy o 0,2 mm menší. Mezi kostičkami tak vznikají mezery o šířce 0,2 mm, které umožňují dobrou manipulaci s nimi. Původní regenerovanou celulózu nahradil po dlouhém výzkumu akrylonitrilbutadienstyren (ABS), který je odolnější proti otěru. Plast se ohřívá na teplotu 232 °C a lisuje ve vstřikovacích lisech pod tlakem 25 až 150 tun, načež musí 15 sekund chladnout. Přípustná odchylka rozměrů kostiček je 0,02 mm.